^

Információ

A szakterület meghatározásakor az David Margel urológia területén ismert, a klinikus és a tudományos kutatás tapasztalatai miatt ismert professzor felszólítja az onkológiát (a húgyhólyag és a prosztata rosszindulatú daganatai korai diagnosztizálásának módszereivel) és az onkológiai sebészetet.

A Jeruzsálemi Héber Egyetem orvosi karán végzett diplomát, majd a Beilinson multidiszciplináris klinika urológiai tanszékén végzett rezidenciát, majd Margel urológiai betegségek műtéti gyakorlatát a Princess Margaret Cancer Centerben, a Toronto Research University (Kanada) Egyetem Egészségügyi Hálózatának kórházában végezte, és orvostudományi doktorált. Számos tudományos kiadványa van különböző nemzeti és nemzetközi orvosi folyóiratokban.

David Margel A korai stádiumban pontosan diagnosztizálja az urogenitális rendszer szerveinek rákos megbetegedéseit, elvégzi a daganatok eltávolításának legbonyolultabb műveleteit, a betegek kezelésében a legmodernebb nagy pontosságú sugárterápiás módszereket (IGRT, SBRT / SABR, IMRT) és ultrahangos terápiát alkalmazza.

Az Assuta Orvosi Margel Központ keretében az orvos központokat hozott létre a húgyhólyagrák kezelésére és a BRCA mutációk diagnosztizálására (genetikai vizsgálatára) férfiaknál, akiknél fokozott az agresszív prosztatarák kialakulásának kockázata. Több mint 50 tudományos tanulmányt publikált az onkológiai betegségek diagnózisáról az urológia területén, héberül és angolul beszél.

Profil be Researchgate

Oktatás és munkatapasztalat

  • Jeruzsálemi Héber Egyetem Orvostudományi Kar, Izrael
  • Lakhely a Beilinson Kórház Urológiai Tanszékén, Petah Tikva, Izrael
  • Képzés Onkológiai Sebészetben a Torontói Egyetemen (Toronto Egyetem), Kanada

Tagság nemzetközi szervezetekben

  • Izraeli Urológia Szövetség
  • Kanadai Urológia Szövetség
  • Amerikai Klinikai Onkológiai Egyesület
  • Nemzetközi onkológiai társadalom
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.