^

Egészség

A húgyúti rendellenességek betegségei

Elsősegélynyújtás cystitis esetén nőknél és férfiaknál

A cystitis egy meglehetősen fájdalmas állapot, amely a húgyúti akut vagy krónikus elváltozásokhoz kapcsolódik. A cystitis elsősegélynyújtását szinte mindig biztosítják, mivel a beteg éles súlyos fájdalomtól, fájdalomtól aggódik, az állapot élesen romlik.

Mik azok a Fordyce granulátumok?

A bőr látható faggyúmirigyeit - különböző lokalizációjú kis csomók (papulák) formájában - először Albert Kelliker svájci anatómus írta le 1861-ben, de a Fordyce granulátum nevet egy másik orvos, John amerikai bőrgyógyász nevétől kapta. Fordyce, aki 45 évvel később jelentette őket…

Égő érzés, görcsök és fehér folyás férfiaknál

Fontolja meg a férfiak leggyakoribb betegségeit, amelyeket égő érzés, görcsök és fehér folyás jellemez.

Fehér váladék a húgycsőből férfiaknál

A férfiaknál a húgycső fehéres váladékozásának egyik lehetséges oka az urethritis. 

Férfiaknál fehér folyás a vizeletben

Ha fehér váladék jelenik meg a vizeletben, akkor ez a kóros folyamat egyik jele. A fehéres zárványok nyálkásak vagy pelyhekre hasonlíthatnak. 

Fehér váladék a húgycsőből férfiaknál

A fehér titok szekréciója különféle tényezők és okok hatására következik be. Fontolja meg a férfiak urogenitális váladékozásának fő típusait, kezelésük módszereit.

A húgycsőből származó fehér folyás kezelése férfiaknál

Mielőtt megkezdené a fehér váladék megjelenésének okát a férfiaknál, átfogó diagnózist kell végezni. Miután az orvos azonosította a nozológiát és meghatározta a kórokozó típusát, terápiás tervet készítenek.

A bal és a jobb vese angiomyolipoma

A jóindulatú daganatok között van olyan specifikus daganat, mint az angiomyolipoma, amely véletlenül kimutatható a hasi szervek képalkotása során.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.