^
A
A
A

Gyönyörű hasa nincs időben

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Hogyan lehet gyorsan pumpálni a hasizmokat

Napjainkban a hamis reklámok, a zsírégető mesék és az intelligens fitnesz-találmányok hihetetlenül szép nyomást ígérnek nekünk, van valami ösztönző az orvosi labda gyakorlása során. A klasszikus hírneve motivál minket arra, hogy öltözzünk régi tréningünket, és elkezdjük gyakorolni a tartalmakat. De a vintage dolgok szintén nem állnak meg. A bőr helyett a vinil. Napjainkban az orvosi golyóknak kényelmes felülete van, így könnyen kezelhetőek, különböző formájúak és méretűek. (Orvosi! Talán ez a labda új névvel fog megjelenni).

Kezdje most

Ez a cikk egy modern edzésprogramot mutat be, amely nem sok időt vesz igénybe. Ezek a gyakorlatok lehetővé teszi, hogy a tömeg a gyógyszert labdát úgy, hogy növeli a hasi izmok teljes hossza mentén, beleértve a ferde oldalán - és mindazoknak, akik fontos az izmok, hogy a foglalkoztató alatt a fordulat. A gyakorlatokat Jacqueline Wagner, a New York-i hatalom és általános fejlesztési gyakorlat végezte. Az orvosi labda extra súlya a gyakorlatok intenzívebbé teszi a hagyományos hasi gyakorlatokat.

A golyónak elég könnyűnek kell lennie ahhoz, hogy a gyakorlatokat anélkül gyakorolhassa, hogy a háti izmokat megterhelné. A hasi sajtó gyakorlására egy 4 kg súlyú orvosi labdát helyezhet el. Kezdjünk egy sor gyakorlattal, és fokozatosan legfeljebb 3 megközelítést érhetünk el minden körben. A kettős és a fordított csavarások végrehajtása lassú, szabályozott mozgásokat alkalmaz.

  • Dupla csavarodás a hasi izmokhoz

Kezdeti pozíció: Hátul fekvő, térdre hajolt lábak, lábak a padlón. Kezek a mellkason, a labdát a térdek közé rakják.

Mozgás: A kilégzéskor emelje fel a testet és szorítsa a térdét a mellkasra. Inspirációval, vegye be a labdát a kezedbe, és tartsa a mellkasodra, majd ...

Vége: vissza a kiindulási helyzetbe. A következő ismétlésnél nyomja meg újra a labdát a térdek között, és így folyamatosan megváltoztatja a labda helyzetét.

  • Torzó ülő helyzetben

Kiinduló helyzet: Üljön a padlóra, egyenesen hátra, de kissé hátrafelé döntse, ahogy a felső helyzetben, amikor felemeli a csomagtartót az ülésre. A lábak 90 fokos szögben vannak meghajlítva. A láb megáll a padlón, a lábak közötti távolság 35-40 cm.

Mozgás: Nyomja meg a labdát a mellkasnak, fordítsa balra a testet és helyezze a labdát a padlóra. Fordítsa jobbra a testet, vegye be a labdát, forduljon balra és tegye magához mögött.

Végső pozíció: 8-12 ismétlés kétszer, másodszor a jobb oldali fordulókkal kezdve; ez egy megközelítésnek tekinthető.

Tipp: Vezetés közben tartsa a fejét a testtel. Gyors ütemben végezze el a gyakorlatot.

  • Fordított csavarás a hasüregekhez térdelés csökkentésével

Kiindulási helyzet: Hátul fekve, a testen a padlón tartva, a lábak 90 fokos szögben meghajlítva, a lábak a padlóról szakadnak ki. Tartsa a labdát a térd között. Az egész gyakorlat során a derekát a padlóra kell nyomni.

Mozgás: Húzza meg a hasizmokat, nyomja meg a térdét a mellkasra, majd térjen vissza a kiindulási helyzetbe.

Záró pozíció: billentse térdét balra, majd térjen vissza a kiindulási helyzetbe. A következő ismétlésnél döntse térdét jobbra. Alternatívaként, cserélje oldalát.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.