^

Komoly kapcsolat egy férfival: 5 fő szabály

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 21.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Sok lány panaszkodik, hogy nem sikerül komoly kapcsolatba kerülni egy emberrel. Ahhoz, hogy ilyen kapcsolatokra kerüljön sor, először is nekik kell dönteniük belsőleg. Gyakran előfordul, hogy a lány úgy gondolja, hogy komoly kapcsolatot akar, de nem igazán akar. Ezt nevezik "társadalmi vágynak" - ami megfelel a társadalom elvárásainak, de nem a saját.

Hogyan keressünk embert egy komoly kapcsolatért?

A lányok komoly kapcsolatai nem működnek legalább két okból. Az első ok - nincs megfelelő ember, a második - egy ember, de nem ért egyet komoly kapcsolat. Nézzük először az első problémát. Ha nem találsz megfelelő embert magadnak, először meg kell alakítanod a képed a gondolataidban. És jó elképzelni, hogy ki szeretne látni mellette.

Ki kell emelni azokat a tulajdonságokat, amelyeket az emberben szeretne látni. Ezeket a tulajdonságokat két területre kell osztani: a megjelenés és a karakter. Gondolj bele. Melyik férfi szeret többet a megjelenés szempontjából? Írja le ezeket a tulajdonságokat a levelekre. Most gondolkodj azon, hogy milyen karaktert szeretne látni a választotton. Írja le őket egy papírra. És most húzza át azokat a tulajdonságokat, amelyek kölcsönösen kizárják egymást. Például: "az én emberem sokat keres", és "az én emberem mindig otthon van, mellém." Döntse el, mit szeretne tovább: anyagi vagyon vagy egy gondozó férj ülő otthona?

Ne felejtsd el a kapcsolat bármely aspektusát említeni: szellemi kompatibilitás, karrier, szex, hozzáállás, vágy vagy hajlandóság gyermekek, általános egészség, szerelem vagy sportolás hiánya miatt.

Ha az ember úgy tűnik, hogy a lehető legközelebb áll a kiválasztott képhez, akkor összehasonlíthatja az eredetit egy álommal, és megállapíthatja, hogy megfelel-e Önnek vagy sem. És akkor egy teljesen más munka kezdődik: súlyos kapcsolatot építesz az álmaid emberével. Milyen hibák vannak így? Ezenkívül figyelembe kell vennie ezeket a hibákat, és a fent említett esetben: az embernek, akinek már van, de komoly kapcsolat nincs.

Hogyan hinni egy komoly kapcsolatban?

A pszichológusok szerint az ember olyan körülményeket teremtenek az emberek körül, amelyeket látni akar. Nagyjából elmondható, hogy ha nincs komoly kapcsolatod egy emberrel, akkor azt jelenti, hogy vagy nem hiszed, vagy nem akarod őket. Ezek a kapcsolatok pontosan ugyanazok: nagy távolságra vannak, házas vagy szabad, de nem veszi komolyan.

A hitet szabály

Ahhoz, hogy komoly kapcsolatot alakítsanak ki egy emberrel, először azt kell hinni. Nagyon gyakran, pszichológiai trauma miatt, a nő attól tart, hogy új kapcsolatot indít a fájdalom elkerülése érdekében. És akkor öntudatlanul taszítja magát azoktól az emberektől, akik megbízható partnerek lehetnek. Vagy kapcsolatot épít ki egy emberrel az "Átmeneti" elvvel, távol tartva, és megkönnyítve azt. Tehát az első elve: hiszed, hogy új igaz szereteted lesz. Annak érdekében, hogy segíts magadban, jegyezze fel minden gondolatát, intézkedését és döntését csak pozitív szempontból. Fokozatosan megváltoztatod a gondolkodásmódodat, ameddig pozitív és komoly változásokat akarsz az életedben.

A felesleges felszabadulás szabálya

Tegyük fel, hogy van még néhány rajongó (aki nem rendelkezik velük?). és tegyük fel, hogy kinek néhány ilyen rajongók tapadva maradt, és azt várod, hogy itt lenne változtatni, hogy indul, amely ajándékokat, hívja a drága éttermek és akkor kezd élni együtt. De ezek az álmok elvesznek időt, energiát és ami a legfontosabb - szabad hely az ember számára, aki tényleg boldoggá tehetné. Végtére is, a szerelem csak üres szívben telepedik le.

Így tanulni egyszer és mindenkorra: ha egy ember nem felel meg az igényeinek, azonnal fordítsa le egy barátja kategóriába, és tegye meg a személyes életét valós. Ha még mindig nincs komoly embered, vigyázz magadra - javíthatod magad a végtelenségig. És a legfontosabb dolog egy nagyon hálás és érdekes munka. Egy olyan lányhoz, mint te - vidám, önellátó, elégedett és jól ápolt - szükségszerűen figyeljen egy ugyanolyan tulajdonságú emberre.

A cselekvés szabadságának szabálya

Ez a szabály azt jelenti, hogy nem fogja irányítani a férfit a nap 24 órájában. Ez nem fog állni senkiben - hacsak nem mazochista, és érdekes játékot játszol. De ez a játék nem tart sokáig, ha mindegyikőtöknek nincs szabad választása és saját akciója. Ez nem jelenti azt, hogy mindent meg kell tennie, ami tetszik, de ez azt jelenti, hogy semmilyen esetben sem tehetünk egymásnak cselekvést és csak azért bírálhatjuk az emberét, mert ő az Öné.

Az érzelmi hűség szabálya

Ha Ön önellátó lány, akkor nem rohansz ki egyik embertől a másikba keresve a vonzerejét és szükségességét. Az érzelmi árulás rossz ember számára, de mindenekelőtt az Ön számára. Világosan és határozottan meg kell teremteni saját helyét e vagy az ember életében, és ami a legfontosabb - megérteni a szerepedet és viselkedését a kapcsolatokban.

Ha elpazarolod az energiádat az emberekre, amire nincs szükséged, akkor nem jut el a tiédhez. Így nem kaphat komoly kapcsolatokat, mert egyik partról a másikra ugrani. Határozza meg és nyugodtan magabiztosan menjen a céljához.

Hiba szabály

Mind az embernek, mind az embernek joga van hibát követni. Ez azt jelenti, hogy jogod van a megbocsátáshoz. És ez normális. Bocsáss meg az embernek a hibáért, és cserébe hagyja, hogy megbocsátjon neked. Ez az alapja egy hosszú távú komoly kapcsolatnak egy emberrel. Szeretnénk, ha ilyen kapcsolatai lennének.

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.