^
A
A
A

Az intimitás javítja a személyt

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A tudósok ismét bebizonyították, hogy a szex jó az egészségért. A kutatók megjegyzik, hogy a kedvező eredmények különösen akkor lesznek észrevehetőek, ha legalább hetente egyszer szeretetet szeretsz. A tudósok felfedezték a szexi terápiás tulajdonságok csodálatos mennyiségét, az élet meghosszabbításától és fájdalomcsillapító hatással. A vizsgálatok nem mutatják, hogy a nemi egészségre gyakorolt hatás a magának a szexuális aktusnak vagy az intimitás során tapasztalt érzelmeknek a következménye.

Mindazonáltal a szexnek a legkedvezőbb hatása van az egyén fizikai állapotára. Különösen a nőket érinti. Miért szexelünk? Ez a kérdés nem valószínű, hogy maguknak a férfiaknak és a nőknek kérdezik meg életük legédesebb pillanatait. De a tudósok, akik mindig a történet aljára akarnak jutni, nagyon aggasztják ezt a problémát. A természeti reprodukciós funkció rendkívül fontos. Ez az alapvető ösztön és a szaporodás módja, és bizonyos mértékig garantálja az örök életet a Földön. Van egy olyan elmélet, amely szerint ez az ösztön arra szolgál, hogy megmentse az emberiséget a veszélyes mutációktól. Minden új szervezet ellenáll a természetes változásoknak és a természetes szelekciónak. Az amerikai szakértők úgy döntöttek, hogy megerősítik vagy megcáfolják ezt az elméletet. Valójában minden nem volt olyan optimista. Most a tudósok próbálják megvizsgálni a 20 évvel ezelőtti hipotézist. Szerinte a szex, vagy inkább az alapvető ösztön és a szaporodás vágya az emberiség egyfajta feltörése. A gének cseréje és keverése következtében új organizmusok jelennek meg, amelyek kevésbé érzékenyek a veszélyes mutációkra, mint őseik. Idővel csak erős szervezetek maradnak a természetben, ami jóléthez és az emberiség tökéletességéhez vezet. Más szóval, a szex majdnem tökéletesíti az emberi testet. Ezt a változatot mutációs determinisztikus hipotézisnek nevezték, de sok klisét és cenzúrát okozott. A kérdések megválaszolásához a Houston Egyetem tudósai olyan digitális szervezeteket hoztak létre, amelyek ugyanolyan módon reprodukálódtak, mint a valódi organizmusok. Kiderült, hogy az új szervezetek ellenállnak a változásoknak és a mutációknak. A tudósok ezt a képességet genetikai megbízhatóságnak nevezték. Fokozatosan ez a genetikai megbízhatóság átadódik a személynek.

Azonban, amikor a digitális organizmusokat nem egy, de több mutációnak vetették alá egyszerre, meghalt, úgymond, nem tudták elviselni az erős nyomást. A szakértők szerint az életben ez gyakran így történik. A gyenge organizmusok egy vagy két mutációt túlélnek, de nem többet. Nem tudnak alkalmazkodni a természetes változásokhoz és elpusztulnak. De a tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy az evolúció során az organizmusok megtanulják ellenállni a mutációknak és a változásoknak, és minden egyes alkalommal egyre erősebbé válnak, és a gyengék eltűnnek. Így a szex nemcsak nagy örömet ad az embereknek, hanem a szaporodás módja is, hanem javítja az embert, és így ellenáll az ellenállóknak.

trusted-source[1]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.