^

Egészség

Genitourinary szervek

Váladékozás szaggal és viszketéssel nőknél

A női nemi szervek anatómiájában minden úgy van elrendezve, hogy a kiválasztó mirigyek váladékot választanak ki, ami fenntartja az egészséges mikroflórát és biztosítja azok tisztaságát. A hüvelyi folyás normális folyamat, mindaddig, amíg tiszta és kifejezett kellemetlen szag nélkül.

Sárga váladékozás és viszketés nőknél

A hüvelyváladék fehér színű és semleges szagú. Normál állapotban savas környezete véd a mikroflórájában kis mennyiségben jelenlévő kórokozó baktériumok szaporodásával szemben, megakadályozza azok behatolását a falak mélyrétegeibe.

Viszketés az intim területen nőknél

Ha a nők intim területén - a szeméremtest és a perineum területén (a perineumban) - a viszketés néhány napnál tovább tart és súlyosbodik, vagy kísérő tünetek jelentkeznek, mint például bőrpír vagy váladékozás, orvoshoz kell fordulni..

Miért jelenik meg a viszketés a menstruáció előtt és mit kell tenni?

Talán a legtöbb nő panaszkodhat különböző fokú kényelmetlenségre az új havi ciklus kezdete előtt. Egyeseknél fokozott ingerlékenység és fáradtság, másokban hasi fájdalom és bélrendszeri rendellenességek nyilvánulnak meg.

Kellemetlen szagú mentesítés a nőktől: mit jelent ez, okok

A hüvelyi elváltozás a hüvelyben található mirigyrendszer működése következtében történik. Természetük időnként változhat - például a táplálkozási vagy éghajlati viszonyok változásai, a szexuális aktivitás vagy a betegségek kialakulása hatására.

Mi a teendő és hogyan kell kezelni, ha a kisütés szaga?

A diagnózis tisztázása érdekében sok orvos azt tanácsolja, hogy ultrahangot végezzen a medencékben, ami lehetővé teszi a tumor folyamatok kizárását.

Az akut cystitis tünetei és típusai

A húgyhólyag gyulladása a húgyutak egyik leggyakoribb betegsége. A patológia fő jellemzője fájdalmas és akut tünetek

Égés és viszketés a húgycsőben vizelés után

A tünetek, a megnyilvánulása, amely lokalizált a vizeletkiválasztó szervek és anogenitális területen, égő érzés vizelés után Megjegyezzük sokkal gyakrabban, mint más kellemetlen érzés, és természetesen, aggodalomra ad okot. 

Viszketés, égés és bőrpír a férfiak intim környezetében

A test viszketése nem veszélyes, de nagyon kellemetlen és bosszantó tünet, amelyet a legtöbb ember többször is szembesült. A viszketés mindig megszállott vágyat kelt, hogy megkönnyítse a szenvedést a viszkető hely karcolódásával.

Túró és más tünetek: szag, viszketés

A hüvelyi titok általában átlátszó, néha fehéres vagy sárgás, konzisztenciája a vizesektől a nyálkaig változik. Ennek mennyisége kissé változik a menstruációs ciklus fázisától függően.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.