^

Egészség

A bőr és a bőr alatti szövet betegségei (dermatológia)

Szürke haj gyermekeknél

Lehet egy gyereknek ősz haja? Igen, ők tudják. Miért jelennek meg és mit jelentenek? Ez azt jelenti, hogy a szőrtüszőkben a hajat színező melanin pigment szintje csökken vagy teljesen hiányzik.

Repedések a kezek és lábak körmeiben

A körmöknek, akárcsak a frizurának, mindig kifogástalannak kell lenniük - és ez nemcsak az ápolást, hanem a nő általános egészségi állapotát is jelzi. De mi van, ha előre nem látható problémák jelentkeznek - például repedés a körmön? Sőt, mi van akkor, ha egyetlen otthoni módszer sem segít megbirkózni a szerencsétlenséggel?

Viszketés a lábakban - a betegség tüneteként

A bőrviszketés nem csak fizikai kínt okoz. Gyakran lelki kényelmetlenséget okoz. Végtére is, maga a tünet nem szűnik meg, és arra kényszeríti az embert, hogy elmerüljön a kellemetlen érzések eltávolításával kapcsolatos gondolatokon (nem mindig és nem mindig kényelmes ezt mindenhol megtenni), és mi okozhatja őket.

Viszketés a lábakban: kezelés

A lábak viszketésének hatékony kezelése lehetetlen pontos diagnózis nélkül. Hiszen a rovarcsípések kezelése alapvetően különbözik a bőrbetegségek, a belső szervek kezelésétől

Szürke haj korai életkorban: okok, kezelés

Az ősz haj jelenléte idegi túlterheléssel és negatív stressztényezőkkel is összefüggésbe hozható, és bár a gyakori adrenalinlökések káros hatással vannak a melanocitákra, a gyásztól való azonnali őszülés képességét azonban nem támasztja alá a tanulmány.

A bőr viszketése és hámlása

A fej viszketése és hámlása - alultápláltság, hormonális egyensúlyhiány, rossz szokások, pikkelysömör, ekcéma vagy ótvar okozta seborrheás dermatitisz hátterében fordul elő.

Seb a szemölcs eltávolítása után

Az eltávolítás után mennyi idő után kell begyógyulnia a sebnek? Hogyan védheti meg magát az esetleges kellemetlen következményektől?

Vírusos szemölcs: okok, kezelés

A bőrön vagy nyálkahártyán megjelenő jóindulatú daganatokat kis, lekerekített, lapos felületű, lábon lévő vagy éles hegyű csomók formájában, a bőrön vagy a nyálkahártyán megjelenő csomók, szemölcsök, papillómák, kondilomák a megjelenéstől függően eltérően nevezik.

Viszkető fejbőr és korpásodás: okok, kezelés

Amikor az orvosok viszketésről és a bőr diffúz hámlásáról beszélnek a fejbőrön, ez azt jelenti, hogy a beteg viszketést és korpásodást tapasztal. És ezek a nem fertőző, de rendkívül kellemetlen tünetek nagyon gyakran megfigyelhetők, és több okból is megjelennek.

Pattanások arctisztítás után

Ha kozmetikai arctisztításra indulunk, arra számítunk, hogy megszabadulunk a felesleges elemektől, képződményektől, beleértve a különféle kiütéseket is. Általában az eredmény igazolja az elvárásainkat. De ez fordítva is megtörténik: az arctisztítás utáni pattanások nagyobb számban képződnek, mint a szalonlátogatás előtt. Miért történik ez, és hogyan lehet elkerülni a kellemetlen sorsot?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.