^

Egészség

Klinikai vizsgálatok

Megnövekedett vörösvértestek a vizeletben nőknél

A nők vizeletében a megnövekedett vörösvértestek fontos diagnosztikai jelek, amelyek különböző kóros állapotokat, a belső szervekre és rendszerekre gyakorolt fokozott stresszt, az alkalmazkodási folyamatok károsodását és még sok mást jelezhetnek.

Prosztata titkos elemzése

A prosztata által kiválasztott testfolyadék laboratóriumi vizsgálata - a prosztata szekréciójának elemzése - nem invazív (fájdalommentes és biztonságos) diagnosztikai eljárás. Ez az elemzés lehetővé teszi a mirigy állapotának felmérését, valamint a betegség korai szakaszában történő meghatározását.

Cisztitisz tesztek: mit kell tennem?

Nem kell játszania az egészségével, különösen azért, mert nem olyan nehéz diagnosztizálni a cystitist. A meglévő panaszokkal a páciens terapeuta felé fordulhat, és előzetes diagnózist készít a kórtörténet és a laboratóriumi vizsgálatok alapján, és eldönti, hogy melyik orvos látogassa meg: beteg, urológus, nefrológus, nőgyógyász, venereológus, stb.

A növényvilág kenetének eredményei: leukociták, eritrociták, epithelium, nyálka

A nőgyógyászati vagy urológiai kenet nemcsak a testünkben élő mikroflóra, hanem a belső környezet egyéb összetevőinek tanulmányozása is, amely fontos információkat tartalmazhat a diagnózishoz.

Baktérium- és nem baktériumflóra kenetben

A kenyérflórában, melynek képviselői gömb alakúak, a faj összes gazdagságában képviselhető. Normális esetben a vaginában lévő egyéb opportunista és semleges mikroorganizmusok mellett a kokszok összmennyisége nem haladja meg az 5% -ot.

Mit mutat a maszk a növényen?

A mikrobiológiai vagy citológiai vizsgálat eredményét átadhatjuk a páciensnek, vagy elküldhetjük az elemzést végző orvosnak (nőgyógyász, urológus, stb.). A bizonyítékok rögzítéséhez speciális bakteriológiai vagy citológiai vizsgálat készült.

Eritrociták a vizeletben: tünetek, hatások, diagnózis

A fájdalom panaszai általában az urolithiasis, a cystitis, a húgysav-válság kíséretében járnak. Más esetekben a fájdalom nem lehet. Ebben az esetben a legnagyobb veszély a húgyhólyag és a vesék tumor folyamatai.

A vörösvértestek emelkedése a vizeletben

A laboratóriumi vizsgálatok eredményei gyakran sok kérdést vetnek fel a betegek számára. Ez különösen akkor igaz, ha a vérelemek folyadékokban jelennek meg, ahol általában nem lehetnek - például ha a vörösvérsejtek megtalálhatók a vizeletben.

Streptococcus a terhes nők, a férfiak és a gyermekek kenetében

A streptococcusok gram-negatív mikroorganizmusok, amelyek számos gerinces-fertőző és gyulladásos betegség kórokozói. 

A növényzet kenetjének elemzése: hogyan kell felkészülni, mit mutat?

A számos laboratóriumi vizsgálat között kipróbálódott a mikroflóra - egy elemzés, amely meghatározza a baktériumok jelenlétét a gyűjtés helyén, és azonosítja őket.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.