^

A Ducane diéta - mi a lényege és hatékonysága?

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A Ducane diéta nem csak korlátozza magának a táplálkozást néhány napig. Ez egy szorgalmas és fáradságos munka önmagán, amelynek eredményeképpen hosszú ideig tartósan és stabilan csökkenti saját súlyát. Hogyan érjük el ezt és mi a Ducane diéta lényege?

Az étrend típusa - alacsony szénhidrát

Súlycsökkentés - 3-5 kg 7 napig

Időtartam - 2-3 hónap és 1 év között. Ideális esetben, ha ezt az egészséges táplálkozási rendszert tartósnak tartja.

Néhány szó a Pierre Ducane étrend szerzőjáról

Pierre Duccan az egész világon ismert mint több mint 19 könyv az egészséges táplálkozásról. Az egyik legnépszerűbb könyve a kiadónak 2011-ben "Nem tudom, hogyan fogyasztható". Miután a bestseller értékesítésre került, a Ducane étrend iránti igény egyszerűen túlterhelő volt. A Ducane diéta a leginkább pozitív.

Maga a könyv, a kiadást követő nagyon rövid időszak ellenére, már több mint 10 nyelven fordított le, és nagy a kereslet az egész világon. Természetesen! Végül is a táplálkozási szakember összegyűjtötte és továbbadta több mint 30 éves tapasztalatait az egészséges és egészséges fogyás területén.

Pierre Dukan: miért erősödik valami, miközben mások nem?

Pierre Ducan úgy véli, hogy mindegyikünk még mindig az anya méhében kap egy bizonyos csoportot az úgynevezett zsírsejtekből. Apidocitáknak nevezik őket. Miféle személy - vékony vagy nem - ezektől a sejtektől függ.

Dukan azt mondja, hogy minél több zsírsejt van a mi természetünkhöz, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy egy vékony alak csak álmodni fog. És fordítva: a kisszámú zsírsejt tulajdonosai szinte nem kockáztatnak jobban. Nem számít, milyen nehéz kipróbálni, mondja egy népszerű táplálékszerelő, a zsírsejtek mennyisége, amelyet a természet által adott nekünk, nem csökkenthető. De tudod irányítani a súlyodat. Ez csak az emberek, akik hajlamosak az elhízásra, sokkal nehezebb megtenni, mint azok, akiknek kevés zsírsejtje van.

Ezen kívül Pierre Duacan azzal érvel, hogy az a személy, aki nem ellenőrzi az étrendjét és időnként túl magasra emelkedik, még inkább veszélyezteti a zsírsejtjeinek számát. Mert rendelkeznek egy olyan szolgáltatással, amelyet meg kell osztani. Ezért hozta fel a súlycsökkenési rendszert , amelyen keresztül hosszú és boldogan tarthatja a súlyát a normában. Mi a Dyukan étrendjének lényege?

A Dyukan étrendjének lényege

A Ducant diéta, amelyen keresztül szabályozhatjuk zsírsejtjeink aktivitását, több fázisból áll. Ha ezt a étrendet lépésről lépésre súlycsökkenésre alkalmazzuk, érdemes megjegyeznünk, hogy: rendszeresen meg kell fontolni, hogy pontosan megértik, hogy ez az élelmiszer-rendszer nem egy ideig, hanem az élet.

A Ducant diéta négy fázisból áll. Mindegyiket szigorúan követni kell, majd a súlycsökkenés eredménye stabil lesz. Megáll a felesleges súly, még éppen ellenkezőleg, akkor intenzíven eldobni a több kiló, amíg el nem éri az ideális súlyát.

  • A Dukan diéta első fázisát támadásnak hívják, és legfeljebb egy hétig tart. Az eredmény mínusz 2-6 kg.
  • Az étkezés második fázisa Cruise. 3-10 hónapig tart. Az eredmény mínusz 2-10 kg.
  • A harmadik fázis a Diukan - Fastening számára. 10 nap alatt 1 kg-ot veszítesz.
  • És a negyedik fázis a Diukán - Stabilizáció számára. Ön szilárdan megszilárdítja az elért eredményeket, és nem kap egyetlen extra kilót sem.

További információ a Ducant étrendjének fázisairól - kiadványunkban: Ducane Diet: 4 hatékony lépés

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.