^

Diet Malysheva: karcsúsító szabályok

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A fogyatékosság Malysheva, az "Egészség" egyik vezető programja nagy választ adott a fogyásnak. És köszönhetően a túl alacsony kalóriáknak az étrendben, és köszönhetően egy meglehetősen merev diétának, alkohol és liszt nélkül. A Malysheva súlycsökkenés szabályairól most elmondjuk.

trusted-source[1]

Diéta Malysheva: Mi a lényeg?

A Malysheva diéta növényi és állati zsíroival készült termékek szinte tabu. Minimálisra van szükségük.

A sót szinte kizárják az étrendből.

A Malysheva étrendjében lévő liszt és burgonya csak elhanyagolható mennyiségben engedélyezett.

Rizs, cukorrépa, sárgarépa tiltott ételek.

Az étkezés időtartama - 2-3 hónap (ez nem vonatkozik a gyors, és ezért rövid életű fogyás rendszerekre)

Az eredmény 5-20 kg fogyás

A diéta zendülete - a kapott súly nem kevesebb, mint 1-2 év, az elhanyagolható eltérésekkel vagy elutasításokkal 1-2 kg-nál. A diéta segít az egészség javításában, az immunitás erősítésében és az emésztőrendszer működésében.

Malysheva táplálkozás: ezeket a szabályokat veszítjük el

1. Szabály - nem éheztél

Malysheva étrendje és testsúlycsökkentő rendszere követi azt az elvet, hogy az éhezés során a test felhalmozza a zsírt "tartalékban". Ezért az éhezés hatástalan - ebből csak jobban járunk.

Tehát, amint éhesnek érezzük magunkat - frissítjük az alacsony kalóriatartalmú ételeket vagy igyunk vizet. Ez segít kielégíteni az étvágyat, de nem javul.

2. Szabály - tört, de gyakori ételek

Amikor kis adagokban fogyasztunk, a test felszokja a fokozatos terhelést és könnyen kezeli őket. Sokkal könnyebb, mint egyszerre enni. Ezért 5 adag élelmiszer naponta egy diéta Malysheva - ez jó fogyás.

Reggeli - 08.00 órától

Zabliszt zabkása, forró vízzel töltött és a fedél alatt

Joghurt vagy alacsony zsírtartalmú kefir

Ebéd - 12.00 órától

A zsírmentes hús főtt - csirke vagy hal.

Keményen főtt tojásokat fogyaszthat

Mindezt meg kell enni só nélkül, ami képes megtartani a folyadékot a testben -, majd késünk a súlycsökkenéssel

Vacsora - 19.00-ig

Növényi saláta zsírmentes joghurttal

Főtt, puha főtt vagy kemény tojás

Étkezés ebéd és vacsora között

Friss gyümölcsök, kivéve a szőlőt és a banánt (túl magas a kalóriákban)

Alma (2-3 vicc)

Mandarin (2-3 db)

3. Szabály - számolja a kalóriákat

3. Szabály - számolja a kalóriákat

A Malysheva minimálisan alacsony kalóriatartalmú étrendje az átlagos fizikai aktivitású egészséges ember számára 1200 Kcal naponta. E küszöb alatt nem lehet csökkenteni - a szervezet nem kap elegendő kalóriát és kimerül.

Ha aktívan mozog a nap folyamán vagy intellektuálisan dolgozik - konzultáljon étrenddel a napi kalóriabevitelről. Lehet, hogy növelnie kell a kalóriaszintet.

4. Szabály - beszélj a testededdel

A Malysheva étrendjének elve az is, hogy a szervezetet egy étkezés közben telepítésnek adja. Amikor könnyű salátát készítesz ételtként, azt mondd magadnak: "Tele vagyok, és a következő ételeim finom ételeket 12.00-kor" - vagy amikor tervezel.

Így könnyebb lesz szokatlanul apró részleteket vagy kalóriatartalmú étrendet szállítani.

5. Szabály - fogyjon fokozatosan, de hatékonyan

Ha követed Malysheva étrendjét anélkül, hogy visszavonulnád az étrendből egy iota-ban, elég hamar lesz eredményed. Az első növekedéscsökkenés jól látható lesz két hét után. Négy hét után a súlya már nem ugrik előre és hátra, és 8 hét után eléri az ideálisat, és megragadja a lábát ezen a sávon.

Ön nem fog korrigálni.

Diet Malyshevoy dietetikusok ajánlani, hogy ismételje meg körülbelül 6 havonta, hogy megerősítse az elért eredményeket, és tartsa a súly nem magasabb, mint a maga által beállított arány.

Fogyni könnyen malyshevoy étrendet és egészséges maradjon!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.