^

Terhesség havonta

Ha terhességet számol hónapok szerint, akkor pontosan 9 hónap lesz. A fogantatás pillanatától számított első két hónapban egy új méhnyálkahártyát rendszerint embriónak neveznek, és annak mérete nem haladja meg a 30 mm-t. A jövőben gyümölcsöt jelent.

A szülészorvos hónapjainak terhessége ritkán fordul elő: helyesebb és kényelmesebb a héten és a trimeszteren. A terhesség átlagos időtartama 40 hét (három hónaponként három hónaponként), bár a normális időszak 37 és 42 hét között változik.

Az embrió és a magzat érzékenysége a negatív hatásokhoz képest magasabb, annál rövidebb a vemhességi időszak. Az embrionális időszak alatt a spontán abortusz kockázata körülbelül 10-szer nagyobb, mint a magzati időszakban - a születést megelőző 9. Héten.

Terhesség héten keresztül

Ritka, hogy egy nőnek jó szerencséje van a terhességének megtanulására a támadása első napjaiban. A terhesség jeleinek megjelenése általában 2-5 héttel a műtrágyázás után kezdődik. És amint vált ismertté, hogy a "csoda történt", a nők héttel, napokkal, órákkal, percekkel kezelik a terhességet.

Milyen a gyermek intrauterin fejlődése?

Először két sejt keletkezik egy sejtből, majd megjelenik egy keresztirányú összehúzódás, amely két másik sejtet kettőre osztja - négy közülük, majd nyolc, tizenhatodik, harmincegy, és így tovább.

Terhesség: harmadik trimeszter

A terhesség harmadik harmadában 28 hétig, gyermek születéséig tart. Az orvos kiszámítja a születési dátumot (40 hét), de a gyermek teljesnek tekinthető, ha 37 és 42 hét között születik ...

Terhesség - második trimeszter

A terhesség második trimesztere 13 és 27 hét között tart. Ez az az időszak, amikor a legtöbb nő elkezd viselni a terhes nők ruháit, és "érdekes állapotuk" láthatóvá válik ...

Terhesség: első trimeszter

A terhességet az utolsó menstruációs ciklus első napjától számított trimeszterben mérik - csak 40 hét. Az első trimeszter 12 hét vagy 3 hónap.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.