^

Macskák

Kötelező vakcinák macskáknakA kötelező oltások olyan védőoltások, amelyeket minden macskának az életében egy bizonyos ideig meg...

Macskák - csíkos és foltos, fekete és piros - vándorolnak körülöttünk, térdelve, dörzsölve a lábaikat, lustaan szunyókálva, a székre lógva. Ezek a kicsi, megszelídített ragadozók lehetővé teszik az embernek, hogy szeressék magukat, de ne tekintsenek az embereknek gazdájuknak vagy barátainak. És mégis, a macskák nem csak képes érezni a hangulat a személy, hanem kezelni azt, eltávolítjuk a stressz, nyugtatja a fájdalmat és elvegyék a negatív energia.

Apropó, tudja, hogy a macska több csigolya, mint az emberek, és a vesztibuláris rendszer úgy van kialakítva, hogy - jumping vagy csökkenő bármilyen magasságban - mindig földeket mind a négy lába.

Népszerű cikkek ebben a szakaszban

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.