^

A szülés a terhesség természetes következménye, és annak bizonyítéka, hogy a magzat teljes mértékben kialakul és érett az anya méhétől távol eső élet kezdetén. A kivétel a korai születés, amely a 37 hetes időszak eléréséig tarthat. Egyébként az idő előtti születés veszélyének több mint 60% -ában a krónikus stressz hibás ...

A szülés, vagyis a magzat kilépése a méh üregéből, természetesen előfordul, de számos kedvezőtlen tényezővel a gyermeket külön művelettel - császármetszéssel - nyerik ki.

Hasznos tudni, hogy a gyermek születési folyamatának időtartama egyedi, de azok számára, akik félnek a szüléshez, a születés hosszabb, mint egy óra.

Népszerű cikkek ebben a szakaszban

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.