^

Facelift

Az öregedés biológiai folyamata általában az élet második felében kezdődik, bár az első életkorral kapcsolatos változások az arcban 28-30 éves kortól figyelhetők meg. Az elasztin és a kollagén mennyiségében bekövetkező változások előbb-utóbb a bőr ráncainak és ráncainak kialakulásához vezetnek, amelyek főként az emberi öregedés külső jeleit határozzák meg. Az öregedési folyamat nem csak a bőrt, hanem a mögöttes szöveteket is érinti: zsíros, fasciális, izom, aponeurotikus, csont. Ezért jelen pillanatban kidolgozása és alkalmazása jelentős mennyiségű, az arc és a nyak fiatalító módszerek, így nem csak a bőrt érinti, hanem a glublezhaschie szerkezet, kap egy erősebb és hosszan tartó kozmetikai hatást. A Facelift ma nagyon gyakori művelet.

Az arcplasztika szálak típusai

A cérnák használatát az arcplasztika során azok részesítik előnyben, akik nem merik elvégezni a plasztikai műtétet. Az eljárás sikere több tényező kombinációjától függ: a szakember tapasztalatától

Körkörös arcplasztika

Sok nő és néhány férfi érdeklődik a sebészi fiatalítás különféle módszerei iránt, de nem mindenki tudja, mi az a körkörös arcplasztika. Működési eljárások egész komplexumáról beszélünk, amelynek célja az életkorral összefüggő változások korrekciója.

Arcplasztika alternatív eszközökkel

A megfizethető természetes alapanyagokból elkészített egyszerű receptek az arcplasztika elkészítéséhez gyakran ugyanolyan hatékonyak, mint a drága professzionális módszerek.

Masszázs az arc oválisának emelésére otthon

Az otthoni arcplasztikai masszázs kényelmes és könnyen elvégezhető szinte naponta.

Felső és alsó szemhéj emelése: a műtét technikája

Ami a sebészeti módszereket illeti, a szemhéjemelést ebben az esetben blefaroplasztikának nevezik. Ez egy radikálisabb, de 100%-ban hatékony megtakarítási mód

A szemhéj blefaroplasztikája alternatívája: krémek, maszkok, gyakorlatok

A legbiztosabb módja annak, hogy megszabaduljunk a szem feletti vagy alatti megnyúlt bőrtől, ha blefaroplasztikát végzünk – ez a műtét a felesleges bőr eltávolítására.

Nyakemelés műtét nélkül otthon

A nyak és az arc emelésére szolgáló torna nem igényel edzőtermet, nyugodtan végezhető a munkahelyen, a közlekedésben, otthon.

Szemöldök emelkedés

A nő vonzereje számos részlet kombinációjával, a szemöldök pedig fontos helyet foglal el vonzó megjelenésében.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.