^

Placenta maszkok

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 17.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A placenta maszk a placenta alapján létrehozott eszköz. A modern kozmetológusok nagyra értékelik ezt az összetevőt és alkalmazzák a gyakorlatukban. Évente nő a bőrápolási kozmetikai termékek sokféle típusa.

Folyamatosan kifejleszti az új krémmaszkokat, maszkokat formáz az arcra, a hajra és a testre. A készítményhez egyéb segédkomponenseket is adunk, amelyek fokozzák a kívánt hatást.

A placenta használatának első említése Avicenna és Hippokratész munkája. Később a placentát és annak tulajdonságait tanulmányozták a világ számos országában. A placentának az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásának megerősítése lehetőséget kapott arra, hogy alkalmazza nemcsak az orvostudományban, hanem a kozmetológia területén is.

A placenta előnyei a bőr számára

A placenta körülbelül 100 különböző komponenst tartalmaz, amelyek befolyásolják az anyagcserét és hozzájárulnak a test védelméhez a környezeti agresszió ellen.

Az 1960-as években a placenta bőrre gyakorolt előnyeit a japán tudósok több ezer tanulmánya is megerősítette. Ennek eredményeként a placenta kivonat széles körben használják a kozmetikában különböző bőrproblémák megoldására.

A placenta összetétele számos enzimet, aminosavat, vitamint és nyomelemeket tartalmaz, amelyek hosszú ideig tartják az ifjúságot, enyhítik a korai ráncokat, növelik a bőr rugalmasságát és ragyogást.

trusted-source[1]

Placenta arc maszk

A placenta arcmasszázs a modern kozmetológia egyedülálló eszköze. A legtöbb nő, akik követik szépségüket és értékelik az ifjúságot, egyre inkább ezt az egyedülálló eszközt használják.

A placenta maszkok észrevehető hatással bírnak az első alkalmazás után, így népszerűsége napról napra növekszik.

A placenta maszk összetétele is különleges figyelmet igényel. Ezek általában olyan természetes összetevők, amelyek teljesen ártalmatlanok a bőrre. Közülük vannak:

  • cápaolaj;
  • tengeri moszat kivonat;
  • selyemfehérjék és gyöngyház por;
  • gyümölcslevek;
  • kollagén;

Beleértve a készítmény gyakran megtalálható hialuronsav, vörös kaviár kivonat, valamint a vitaminok.

A természetesség a csodálatos hatásuk alapja. A maszkok könnyedén küzdenek az arcon levő ráncokkal, kiegyenesítik a bőr tónusát, növelik a hangzást és a rugalmasságot, megvédik a káros környezeti hatásokat.

Ezenkívül a placenta maszkok tökéletesen megakadályozzák a bőr korai öregedését, ami a modern nők egyik fő problémája.

Placenta maszkok Dizao

A kozmetikai piacon világelső a DIZAO márka, amely védett termékeket használ, hogy minőségi terméket hozzon létre.

A DIZAO placenta maszkok a gyártó szerint helyreállítják a bőrt és különböző problémáival kvalitatívan új szintre kerülnek.

A DIZAO összetételéről beszélve ötvözi a modern korszerű technológiákat az ősi kínai orvoslás legjobb hagyományaival. Az összes használt összetevő természetes jellege 100%. A maszkok létrehozásának finom megközelítése a kívánt eredményeket adja. A bőr frissességgel ragyog, a fiatalító mechanizmus elindul, a bőr szűk és rugalmas, a ráncok eltűnnek a szem előtt.

A kívánt eredménytől függően a DIZAO maszkokat hatásuk szerint kell kiválasztani:

  • ráncos simítás;
  • emelés;
  • aktív hidratáló;
  • lassítja a bőr öregedési folyamatát;
  • egyetemes hatás;

Annak érdekében, hogy a maszk hosszú ideig fennmaradjon, hetente kétszer kell alkalmazni. A különlegesség az, hogy a DIZAO márkájú termékek nem okozzák a bőr felszaporodását.

A cápazsír placenta maszkja

Nagyon népszerű a placenta maszk, amely cápa zsírt használ. Az ilyen szokatlan összetevőnek kiváló helyreállító hatása van, hidratálja a bőrt, oxigénnel gazdagítja és ráncok ellen harcol.

Ezenkívül a cápa-zsírral ellátott kozmetikai termékek elősegítik a jó vérkeringést, aminek következtében a vascularis csillagok száma csökken a bőrön, nő a kapilláris falak ereje. A jobb vérkeringés hatással van a bőr színére is, az arc tónusa egyenletesebb lesz.

Ez a maszk idővel képes visszaállítani a bőr természetes természeti szépségét.

Két ilyen aktív komponens jól működik és kiegészíti egymást. A méhlepény kivonat segít megfiatalítani a bőrt, és a cápazsír, amely Omega-3 zsírsavakat tartalmaz, fenntartja a természetes egyensúlyt.

Placenta maszk a "Secrets of LAN"

Védjegy SECRETS LAN kifejlesztett egy sor Anti-Age Professional placenta maszkot. E termékek létrehozásához a kozmetológusok magas technológiáit és eredményeit használták.

Az Anti-Age Professional maszkok egyedülálló megfiatalító hatással bírnak, amit a kutatások is megerősítenek. A nők 97% -a, akik LANE SECRET termékeket használtak magukon, megerősítették csodálatos hatásukat. A termék fő célja az öregedési folyamat lelassulása. Emellett a maszkok rendelkezésre állnak és könnyen használhatóak, így minden nő otthon használhatja őket.

A maszk összetétele SECRETS LAN természetes. A cég termékeinek, juhtej placenta kivonatának, fehér agyagának és más tisztítószereknek vizet használ.

Placenta-kollagén maszk

Az öregedésgátló szerek széles választékában a placenta-kollagén maszk különleges helyet foglal el. A nők vonzzák a termék természetességét és a mellékhatások hiányát. Ez a fajta maszk áll rendelkezésre, de mindig figyelni kell a termék és a gyártó hitelességére. A nemkívánatos hatás megakadályozásához bízz a professzionális márkákban, amelyek sikeresek voltak a szépségpiacon.

A placenta és a kollagén jó kombinációja teszi a maszkot. A kollagén tökéletesen kezeli a ráncok problémáját, tk. Ez az anyag kitölti az üres helyet a bőrsejtek között, eltávolítja az arcot a ráncoktól.

A placenta-kollagén maszknak csodálatos öregedésgátló hatása van. A kollagén táplálja és helyreállítja a bőrt belülről, így sima és rugalmas. A méhlepény kivonat viszont hatással van a bőrre kívülről, javítva az összes hiányosságát.

A maszkok rendszeres használata a méhlepény és a kollagén segítségével az arc bőrét simább, sugárzó, puhává teszi, ugyanakkor fokozatosan kialakítja az arc megfelelő ovális arcát.

Placenta kollagén maszk "Vilenta"

A placenta-kollagén maszk a VILENTA figyelemre méltó ápolószer a 40 éves nők számára.

A maszk megfogalmazása erőteljes csapást jelent a korral összefüggő bőrváltozások miatt. 40 év után a bőr jelentős változásoknak van kitéve. A kollagén termelése csökken, ami csökkenti a bőr rugalmasságát, a mély ráncok megjelenését.

A VILENTA maszkjai a hiányzó elemekkel telítődnek a bőrön, ami segít a bőrfiatalító folyamat aktiválásában. Mint minden placenta maszk, a VILENTA kollagén maszk gyors hatást fejt ki, szó szerint az első használat után. Hidratálja, feszesíti a bőrt, simítja az arcszínt és megszünteti a ráncokat.

A VILENTA termékek otthoni használatra kényszerülnek, és a legfontosabbak. Azoknál a nőknél, akiknek nincs idő a kozmetikus látogatására, egy ilyen maszk egyszerűen pótolhatatlan.

Placenta szem masszázs

Minden kozmetológus azt mondja, hogy a szem körüli bőr különösen óvatos. A placenta szemmaszk ideális megoldás a finom bőrre a szem körül. Tökéletesen megfelel a fiatal bőr szükségleteinek, egészséges színt ad, enyhíti a sötét karikákat és a duzzanatot.

Az idősebb nők számára a szem placenta maszkja is pótolhatatlan. Segít megszabadulni finom ráncoktól, növelni a bőr tónusát és védeni a külső ingerektől. A kozmetológiában még mindig nem volt olyan eszköz, amely egyszerre tudna megbirkózni sok problémával. A maszk rendszeres használata a szem körüli területre fényesebbé és vonzóbbá teszi a megjelenést.

Placenta Haj Maszk

Egy modern lány életében sok gond és gond van a szépségre. Az egészséges és gyönyörű haj a tulajdonos nagyszerű munkája. A tökéletes megjelenéshez a lányok olyan eszközöket használnak fel, amelyek különböző problémák megoldására irányulnak.

A placenta haj maszk kiváló minőségű termék, melyet korszerű technológiák alkalmazásával hoztak létre. Olyan innovatív megközelítés, amely egy olyan termék létrehozását segíti elő, amely minden hasznos komponens (fehérjék, makro- és nyomelemek, aminosavak, hialuronsav és nukleinsavak) megőrzésére szolgál, amelyek jótékony hatással vannak a haj állapotára. Az ilyen jellegű kozmetológiai termékek hozzájárulnak a haj szerkezetének helyreállításához, erősítik és táplálják a szőrtüszőket, megakadályozzák a haj végeinek túlfeszítését és védik a külső környezetet.

A placenta maszkok ára

A modern kozmetológia növekvő népszerűsége ellenére a placenta maszkok ára nem éri el az égbolt magas szintjét. A különböző jövedelemmel rendelkező nők képesek megfizethető árkategóriára választani ezt a terméket. Mint sok termék, a placenta maszkokat tömegpiaci és luxus termékekre osztják. A termék kiválasztása szempontjából nem fontos a felületes hozzáállás. Mielőtt vásárolna és megkapja a kívánt eredményt, fel kell kérnie az iparág vezető gyártókat, hogy kérjen visszajelzést az ügyfelektől. Talán mielőtt elindulna a boltba, segíteni fog egy szakképzett kozmetológus véleménye, aki jó minőségű maszkot kap a megfizethető árért.

A placenta maszkokra vonatkozó vélemények

Ha kérdezed a nőket a keresletben lévő új termékekről, akkor a placenta maszkra adott visszajelzés nagyrészt jó lesz. A termék legfontosabb előnye annak hatékonysága. A placenta maszkok nagyon versenyeznek a bőröregedési folyamatokkal. Emellett minden nő választhat az ellátás eszközeit, az arc bőrének típusától függően. A termék széles körben népszerű, mind a 40 év feletti, mind a fiatal lányokban. A maszk segít megoldani a legtöbb bőrproblémát, feltéve, hogy rendszeresen használják. Figyelmet kell fordítani arra, hogy pontosan kövesse az utasításokat, és legalább hetente kétszer használja a terméket.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.