^

Hajápolás

Hárs hajra

A hársvirágokat inkább nátha esetén szokták használni, mert erős lázcsillapító, gyulladáscsökkentő, vírusellenes és antibakteriális szer. Ennek ellenére biológiailag aktív anyagai jótékony hatással vannak a haj állapotára.

Útifű a hajhoz: gyógyászati tulajdonságok és előnyök

Sokat tudni egy szerény külsejű növény ún. Útifű erőteljes hatásáról. A levelek és magvak vitaminokat, fitoncideket, tanninokat, enzimeket tartalmaznak.

Zsálya a hajra: tulajdonságok, előnyök

Számos zsályafaj, köztük a Salvia officinalis (közönséges zsálya), a mediterrán térségben nő, és néhány Salvia fajt világszerte aromás fűszerekként és hagyományos gyógynövényként használnak.

Nizoral Dandruff Shampoo

A korpásodás a Nizoral népszerű gyógyszere a bőrgyógyászatban, amely kiküszöböli a patológia fő okait - egy gombás kórokozót, amely a seborrheás dermatitis minden jeleit okozza.

Tar Dandruff Shampoo

Különböző megközelítést igényel a haj, amely több bőr skála kialakulására hajlamos (az epidermisz halott bőrsejtjei). A rendszeres samponok nem képesek megbirkózni a problémával.

Házi hagymás hajmaszk: receptek

Készítsen hajszálakat a hajra, melyeket a receptek egyszerűen és olcsón kínálnak az interneten. Végül is, a méz, a vaj, a majonéz, a fokhagyma, a tojás, a kefir, az élesztő, a sárgarépa, a citrom és hasonló termékek vannak minden konyhában, és ha valami hiányzik, akkor a vásárlás nem jelent problémát.

Hajápoló hagyma

Gyönyörű haj - minden ember álma. A haj szépségének harcában a nők nem takarítanak meg pénzt vagy időt. A genetikai tényezők mellett fontos gondoskodást és minőséget biztosítanak az eszközök megvalósításának.

A narancssárga színű haj

Az ambersav (etán-dikarbonsav, nátrium-szukcinát) olyan anyag, amelyet az amber feldolgozása során nyerünk. Terápiás tulajdonságainak köszönhetően a borostyánkősavat széles körben használják a kozmetikában és az orvostudományban, mivel egyedülálló megfiatalító és helyreállító hatása van.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.