^

Bőrápolás

Fényvédők az arcra

Az ultraibolya sugarak hatásainak leküzdésére melanint termel, amely nem mindig egyenletesen oszlik el a bőrön, pigmentfoltok képződnek.

Gyermek arckrémek felnőtteknek és gyerekeknek

A kozmetikusok között nézeteltérések vannak azzal kapcsolatban, hogy lehetséges-e gyermekarckrémet használni. Vannak, akik nagyon hasznosnak tartják hidratálásra, puhításra, gyulladások megszüntetésére, nap-, szél- és hidegvédelemre, akne kezelésére és bőrnyugtatásra.

Arcszőrtelenítő krémek

Az arcszőrtelenítő krémek segítenek tisztává és vonzóvá tenni a bőrt fájdalommentesen és könnyen.

Arcbőr peeling ferulasavval

A kozmetikai eljárások között különösen népszerű a felületes kémiai hámlasztás, amely segít megszüntetni bizonyos bőrproblémákat és javítja a hám textúráját. Ilyen eljárás a ferulasavval történő peeling.

Atraumatikus arctisztítás

A kézi vagy vákuumos technikákkal ellentétben az atraumatikus arctisztítást érintés nélkül végzik. Ezért a bőr nem sérült meg, és nem tapasztal mechanikai igénybevételt, és nem jelentkeznek mellékhatások irritáció, feszesség, hiperémia formájában.

A felső ajak epilálása

Aki hosszú ideig meg akar szabadulni az antennáktól, igénybe veheti az epilációs eljárást. A szőrtelenítéstől eltérően, amikor csak a haj látható részét távolítják el, ez a módszer a szőrtüszők megsemmisítésével jár.

Arctisztítás savakkal: hialuron, szalicil, tej

Ha a kozmetikus azt javasolta, hogy az arcot savakkal tisztítsák, akkor alapos felkészítéssel kell kezdeni - függetlenül attól, hogy a szalonban vagy otthon. A különbség az, hogy egy kozmetikai intézményben ezt szakember fogja megtenni, és ha maga csinálja, akkor a készítményeket személyesen kell elvégeznie.

Arckrém öregedésgátló hatással: a legjobb márkák rangsorolása

A minőségi krémnek különböző kombinációban a következő vegyületeket kell tartalmaznia: retinol, aszkorbinsav, polifének, izoflavonok, proxilán, hidroxisavak, hialuronsav, kollagén, elasztin, peptidek, esszenciális és zsíros növényi olajok.

Krémek zsíros bőrre: felső rangsorolás

Megnövekedett zsírtartalom a faggyúmirigyek túlzott aktivitása miatt, ami a linolsav - a sejtmembrán építőanyagának - csökkenéséhez és a savasság csökkenéséhez vezet.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.