^

Információ

Az orvos Kobi Sade a Tel Aviv Allergia és Immunológiai Központ vezető szakértője. 

Több mint negyed évszázados tapasztalata lehetővé tette számára, hogy hatalmas tapasztalatokat gyűjtsön az allergológia és az immunológia területén, aktívan részt vegyen számos tanulmányban, hogy tagja legyen különböző szövetségeknek: izraeli orvosi, allergológiai és immunológiai, amerikai asztma, allergia és immunológia; a világhírű kiadványokban megjelent több mint 30 tudományos cikk írójává, az orvosi egyetemen tanítani és fiatal szakemberek képzésére.

Kobi Sade Alaposan megvizsgáltam egy személy immunitását, és tudtam, hogyan kell használni a legyengítő patológiák leküzdésére: allergiás rhinitis, sinusitis, különböző etiológiák allergiái, a légzőszervi betegségek, a szisztémás mastocytosis és más betegségek.

Ez a terület az orvostudományban nagy a kereslet a modern világban, mert a növekvő globalizáció, a biológiai és kémiai anyagok további felhalmozódása a bolygón, a folyamatos szennyezés miatt folyamatosan nő az allergiás betegek száma.

Az orvos sikeresen enyhíti a felnőtteket és a fiatal betegeket az ilyen problémáktól, javítja életminőségüket. Két nyelven beszél: angolul és héberül.

Oktatás és munkatapasztalat

  • Orvostudományi Kar, Technion Egyetem, Haifa, Izrael
  • Szakterület a belgyógyászat, az immunológia és az allergológia területén az Ichilov orvosi központban, Tel Aviv, Izrael
  • A Hadassah Kórházban, Jeruzsálemben, Izraelben az allergológia és a klinikai immunológia gyakorlata

Tagság nemzetközi szervezetekben

  • Izraeli orvosi szövetség
  • Izraeli Allergológiai és Immunológiai Szövetség
  • Amerikai asszisztencia, allergia és immunológia

Kiadványok külföldi orvosi folyóiratokban

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.