^

Információ

Fredi Aviv - A fejlett izraeli onkológus és hematológus a legmagasabb képesítéssel és nemzetközi hírnévvel rendelkezik. Gyakorlati tapasztalat - 30 év. Az orvos alapvető szakterülete a hematológiai patológiák széles skálájának diagnosztizálása és kezelése.

Az orvos Aviv a transzplantáció területén elismert világ szakértő, a vérsejtek és a csontvelő transzplantációjának műveleteiben részt vevő fejlett szakemberek csoportjába tartozik.

Fredi Aviv csak pozitív humán tulajdonságokat mutat: mindig nyugodt, pozitív gondolkodású és összegyűjtött. A klinikai gyakorlat és a tudományos kutatás könnyen kombinálható. Megjegyezte, hogy rendszeresen részt vesz az olyan globális kutatási kampányokban, amelyekben az őssejt-transzplantáció kérdéseit felvetik. Az orvos publikálja műveit a rangos orvosi folyóiratokban, beszámol a kongresszusokon és a helyi és nemzetközi szintű szimpóziumokon.

Az orvos Aviv elfogadja a betegeket az állami szintű egészségügyi központokban, magángyakorlatot folytat, hematológiai tanárként dolgozik a Tel Aviv Egyetemen, és felügyeli az izraeli Egészségügyi Minisztérium képzési kurzusát. Rendszeresen előadásokat tart az izraeli, az osztrák és a brit diákoknak - a jövőbeni hematológusoknak, hematológusoknak és transzplantológusoknak.

Oktatás és munkatapasztalat

  • Azerbajdzsán Orvostudományi Egyetem, Orvostudományi Doktori (MD)
  • Klinikai szakmai gyakorlat és gyakornoki gyakorlat a belgyógyászatban, a hematológiában és az onkematológiában, Tel Aviv Egyetemen, Izrael

Tagság nemzetközi szervezetekben

  • Izraeli orvosi szövetség (IMA)
  • Izraeli Belső Orvostudományi Társaság (ISID)
  • Izrael hematológiai szövetsége (IHA)
  • Amerikai Hematológiai Egyesület (AHA)
  • Európai Hematológiai Egyesület (EHA)
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.