^

Információ

Igal Leibovitch - egy világhírű szemorvos, akinek a szemészeti plasztikája (szemészeti plasztika), a szemhéjak és a pálya sebészeti korrekciója van. Felügyeli a szemészeti osztály sebészeti osztályát, a kórházi osztály vezetője. A folyamatos gyakorlat tapasztalata 30 év.

Az orvos alapvető működési iránya a Leibovitch műtéti szemészet egésze (a veleszületett rendellenességek korrekciója és a látásszervek traumás sérülése), plasztikai sebészet és a szemcsék és a szemhéjak rekonstrukciója, a szemészeti onkopatológiák kezelése.

A professzor az elveszett látomást a látszólag reménytelen betegekre is képes visszatérni. Leibovitch - az orvostudomány professzora, a komplex szemészeti beavatkozások elvégzésére szolgáló egyedülálló technikák jól ismert szerzője.

Az orvos elkötelezett a saját tudásuk és készségeik folyamatos fejlesztése mellett. Elnyerte az Amerikai Szemészeti Akadémiát, megkapta az "Authoff" díjat a Tel Aviv Egyetemen. Több mint másfél száz tudományos cikket írt, amelyeket jól ismert tudományos és orvosi folyóiratokban tesz közzé.

A professzor az Országos Szemészeti vizsgálóbizottság elnöke, előadásai rendszeresen hallhatóak a Tel Aviv Egyetem Orvostudományi Karának Szemészeti Tanszékén. 2013-ban megkapta az izraeli legjobb tanár címét.

Oktatás és munkatapasztalat

  • Jeruzsálemi Héber Egyetem Orvostudományi Kar, Izrael
  • A Royal Adelaide Kórházban, Ausztráliában a műanyag és rekonstrukciós sebészet rezidenciája
  • Gyakorlat a szemészet területén a Hadassah kórházban, Jeruzsálem, Izrael
  • Gyakorlat a szemhéjműtét területén Jules-Stein Eye központjában, USA-ban
  • Gyakorlat a Los Angeles-i Royal Medical Centerben, USA-ban

Tagság nemzetközi szervezetekben

  • Izraeli Szemészek Szövetsége (IOS)
  • Izraeli Oculoplasztikai Társaság (ISOS)
  • Amerikai Szemészeti Akadémia (AOS)
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.